EscapeLab

Kan jij ontsnappen aan de verandering?


ChangeLab staat gekend haar klanten zelfredzaam te maken met creatieve oplossingen, trainingen en methodieken. We stellen jullie graag onze nieuwe opleiding ‘Introductie tot Change Management’
voor, verpakt als escaperoom!

Een opleiding waarin je ervaart hoe een verandering op hoog tempo aanvoelt en een eerste introductie krijgt in de ADKAR en LEAP methodologieën die onze consultants dagelijks hanteren in hun projecten.

Een unieke opleiding omgezet naar de realiteit die zeker blijft hangen!

Escape the leap?

ChangeLab’s LEAP-aanpak is gebaseerd op een perfecte kruising tussen de Prosci ADKAR-methodologie, agile werken en design-principes.
Hij bestaat uit vier fasen die je terug vind op de pagina ‘Werkwijze’. 

Tijdens EscapeLab wordt je ondergedompeld in theorie zonder dat je het zelf door hebt. Met een team van maximum vijf personen zoek je de oplossing.
Na een intense zoektocht reflecteren we op de achterliggende theorieën, acties en handelingen die je zelf deed om er zo veel mogelijk van te leren.

Een spel en opleiding interessant voor iedereen!

Veranderingsmanagement is voor veel mensen nog een ‘ver van hun bed show’. Maar eigenlijk krijgt iedereen er dagelijks mee te maken.  

EscapeLab maakt veranderingsmanagement toegankelijk voor iedereen en geeft de kans jouw eigen perspectief en talenten te gebruiken, ongeacht jullie ervaring. 

Altijd en overal

EscapeLab is speelbaar in elke vergaderruimte!

Kies ervoor om je in te schrijven met je team, werk samen aan je eigen skills en de samenhang tussen je team. Verandering doe je namelijk nooit alleen! 

 

PS: EscapeLab wordt altijd gefaciliteerd door een PROSCI gecertificeerde en ervaren consultant. 

PRAKTISCHE INFO

Profiteer nu van ons lanceringsaanbod! 

Voor een team van 4 tot 5 personen

De opleiding duurt 3 uur in totaal
920 Exclusief BTW
  • Een unieke en leerrijke teambuilding die impact maakt
  • Voor elk team, hoe divers ook
  • Laat het hele team de basisvaardigheden van Change Management verkennen
Lancerings
aanbod

ZIJ ONTSNAPTEN ALVAST

Lotte De Smet - FOD volksgezondheid
EscapeLab was de perfecte afsluiter voor ons team! We werken al een tijdje samen, maar je leert iedereen toch weer op een andere manier kennen. Het spel is goed en verrassend in elkaar gestoken, door 1 persoon hoorden we achteraf (sterk!). Ik denk dat veel teams hier nog veel plezier aan gaan beleven. Ook de facilitators hebben het supergoed gedaan! Want blijf maar eens kalm als je zelf alles al weet...
Sonia Steins - Corporate change facilitator & coach freelance, FOD Bosa
Het spel was erg goed gedaan, ingenieus en op het juiste ritme. De verschillende onderdelen zijn goed gedaan en op een gegeven moment moet er worden samengewerkt, wat ook erg leuk is. Een versie om te spelen in een vergaderzaal. Heel mooi en aangenaam, met een goede timing. Geweldig gedaan!
Remi Top - Managing Partner Motilion
Hele leuke speelse manier om kennis te maken met change management. Zeer nuttige materie om mee te nemen in de gereedschapskist. Ook in het sales traject.
Previous
Next

TIPS NODIG OM TE ONTSNAPPEN?

Contacteer ons via:

Info@changelab.be