Impact met je stem? Als ik luid spreek, horen ze me ook.

Ben jij iemand die regelmatig het woord neemt of gevraagd wordt te nemen? Dan is het interessant om te weten dat je stem een prachtig instrument is om je boodschap kracht bij te zetten. En met kracht bedoelen we niet brullen of drukken, wel je stem als uniek middel gebruiken om melodie en boodschap in harmonie te brengen.

In deze aflevering nodigt onze collega Els Stroobant, Katrien Van Geystelen van Sparklin’voice uit om het te hebben over het gebruik van onze stem. Hoe gehoord worden en succesvol spreken zodat jij er staat én straalt? Dat is waar Katrien dag in dag uit mensen in coacht en waar zij met plezier over komt vertellen in onze 16de aflevering van Radio ChangeLab. Wens je graag ondersteuning bij jouw organisatieverandering of heb je zelf een case die je graag eens aanbod zou willen horen? Stuur dan een mailtje naar info@changelab.be

Benieuwd hoe we het hier op een zeer gezellige manier over hebben? Luister dan naar aflevering 16 van Radio ChangeLab. Je vindt ons op Spotify!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.